Céginformációk - Oktatott szakmák - Referenciáink - Elérhetőségeink

 

A Chevron Szakképzési Átképzési és Szolgáltató Kft-t 2001. áprilisában alapította Demeter Balázs és Demeter Dániel egy tradicionálisan oktatással foglalkozó család két testvére. Cégünk a Bánhidai Ipari Tanoda Alapítványi Szakmunkásképző felső éves (11.-12. éves) tanulóinak ács-állványozó, kőműves és szobafestő-mázoló tapétázó szakmai gyakorlatának szervezésével foglalkozik. Az iskola rendszeréhez alkalmazkodva a turnusos képzést követjük. Az építőipar szezonális jellegéhez igazodva, (így tavasztól késő őszig) mintegy 35-40 diák gyakorlati szakképzését biztosítjuk. A szakmai gyakorlatot  „napi” igényeknek megfelelően szervezzük az építőipari piacon. A Chevron Kft a munkaerőpiac kihívásaihoz alkalmazkodó szakembereket kíván képezni, az új technológiák és építőanyagok megismertetésével és gyakorlati alkalmazásának tanításával, az emberi értékek előtérbe helyezése mellett. Nagy gondot fordítunk a szakmai gyakorlatukat nálunk töltő fiatalok emberléptékű oktatására, az élethez szükséges szakmai és emberi tapasztalatok átadására.

  • A Chevron Kft-t a Komárom Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, mint gyakorlati szakképző céget elismerte 2001. július 2-án.

  • Az Oktatási Minisztérium 2001. július 17-én nyilvántartásba vette a céget, mint a szakképzést főtevékenységként végző vállalkozást.

  • A Chevron Kft 2001-től tagja a Gyakorlati Oktató Szervezetek Egyesületének 

2800 Tatabánya, Árpád út 66. Chevron Kft. székhelye

Chevron Kft a gyakorlati oktatását piaci körülmények között folytatja, a piaci szereplők jelenlétével, ahol a diák megmutathatja a „majdani munkáltatójának, megrendelőjének” az igényes, megbízható munkavégzést. Így diákjaink nem csak szakmunkás bizonyítványt, de már tanulóéveik alatt munkahely ajánlatokat is kapnak. A diákéveik alatt megismerkedhetnek a generál kivitelezés lépéseivel, láthatják a teljes folyamatot az alapoktól a kulcsátadásig. Lehetőségük van betekintést nyerni valamennyi az építőiparhoz kapcsolódó szakmába, ezáltal teljesebb képet kapva az építés folyamatainak összefüggéseiről. Mivel szakmai gyakorlatukat valós építőipari piacon kapják, ezért elhelyezkedési esélyeik sokkal jobbak, mint az egyéb iskolában tanuló diáktársaiké. Diákjainkkal személyes kapcsolatot alakítunk ki mindjárt a kezdetektől, így átfogóan nyomon követhetjük fejlődésüket a szakmunkás bizonyítványuk megszerzéséig.

 A Chevron Kft-vel tanulószerződést kötött diákok juttatásai:

  • ingyenes képzés,

  • térítésmentes –munkaruha, -lábbeli, -védőruha és felszerelés,
    -tisztálkodószer, -kéziszerszám, kisgép juttatások,

  • étkezési hozzájárulás,

  • Tanulószerződés alapján ösztöndíj.

Az oldalakat készítette az AxisNet Kft. !